Спортият журналист от Клуб Z Валентин Маринов даде своето мнение 

...
Спортият журналист от Клуб Z Валентин Маринов даде своето мнение 
Коментари Харесай

Определиха Гонзо за кандидатура на Борислав Михайлов

Спортият публицист от Клуб Z Валентин Маринов даде своето мнение  по отношение на изключителния конгрес на БФС на 15 март. В предаването " Преди всички " по БНР той дефинира издигането на Георги Иванов като кандидатура на Борислав Михайлов.

Както е известно кандидатите за нов президент на президент на централата са 7.

" Това е може би конгресът с най-вече кандидати като декларирани вписани явяващи се на самия конгрес. До самия избор какво ще се случи, ще забележим на самия конгрес ", сподели Маринов.

Журналистът открои четири кандидатури с огромни шансове - " двамата от БФС " - Михаил Касабов и Георги Иванов, Димитър Бербатов и Георги Градев.

За присъединяване на останалите Маринов съобщи, че задачата е не толкоз прахосване на гласовете, колкото " някаква реклама - да се покажеш за по-късно да се случи нещо друго ".

Касабов и Иванов са две разнообразни кандидатури, защото има разнобой по висините на БФС кой да бъде повдигнат и да наследи Борислав Михайлов, разясни журналистът по отношение на спекулациите, че става дума за " тактически ход от страна на статуквото ".

По думите му, Георги Иванов може да се счита за кандидатура на Борислав Михайлов, до момента в който " на Касабов залагат хора, познати и от предишното на българския футбол ".

Ако един от двамата стигне до балотаж с Бербатов, Маринов изрази очакване другият да го поддържа.

" Има политически ползи, само че те са този път много по-прикрити. Има придвижвания по оста политика - футбол, както постоянно. Футболът е просто лост за сфера на въздействие. Зад някои от претендентите несъмнено има политически ползи ", завърши Валентин Маринов.
 Крушарски: Гонзо не става за началник, бил е при мен, видял съм
Крушарски: Гонзо не става за началник, бил е при мен, видял съм

Ето какво каза
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР